WEBSITESzerkesztő: Bridgi
Kapcsolat:
e-mail1; e-mail2
Nyitás: 2006.02.25
Zárás: -
Szolgáltató: G-portal; Photobucket;

Coppermine-Freeweb
Böngésző: Mozilla Firefox, G.Chrome
Téma: Gustav & Georg (TH)
Jó szórakozást!

FB

 


Közös oldalam Betty-vel

 

 
 
Chat
 
VOTE
 
Affiliates

TOP

  

MORE


ELITE

   
 


    

 

 
Twitter

 
Visitors


Free counters!

 
LOG IN
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
NEWS/HÍREK

2010.03.14. Lodz; SportAréna- Koncert Videók

2010.03.15. 16:10

2010.02.28. Hamburg Hotel

2010.03.15. 15:58

"Pótlás" Oroszországban

2010.03.15. 15:24

A Top Concert szervezői azt nyilatkozták, hogy sajnálják ami történt Oroszországban, és hogy a sok rajongói nyomásra is, szeretnének tárgyalni egy koncertről ami a  Turné után lenne. Forrás: TopConcert

Dear fans of Tokio Hotel.
Despite Unsuccessful concert in St. Petersburg and Moscow, according to numerous requests from fans, and the group organizer TOPconcert Tokio Hotel returned to negotiate for a concert in Russia after the European tour.
Soon to be announced new dates for performances.

Kedves TH fanok

A szerencsétlen St.Pétervári és Moszkvai koncertek ellenére a rajongók a szervező, és a csapat nyomására a TH visszatér Moszkvába hogy tárgyaljanak egy Orosz koncert időpontjáról, az Európai turné után. Hamarosan nyílvánosságra kerülnek az új időpontok.

100% Jovem Magazin

2010.03.15. 15:19

 

 

Eladó Koncertjegy BÉCSBE!!

2010.03.14. 21:57

A vaterán bárki megveheti Bécsbe a TH koncertjegyet!!

Forrás: vateraNyereményjáték

2010.03.14. 20:09

-És lehet jegyet nyerni az Olaszországban megredezendő soundcheck-re.
20 szerencsés fan nyerhet, és mailban értesítenek mindenkit, hogy hogyan és mikor tud ott lenni a próbán, és találkozhat a srácokkal. Ki kell választanod a dátumot, majd ezután meg kell adnod pár adatot_
~e-mail cím
~Keresztnév
~Vezetéknév
~Születésnapod
~Ország

Torino-ba március 21-ig lehet jelentkezni ; 22-én  értesítik a nyerteseket.
Padova-ba március 22-ig lehet jelentkezni ; 23-án értesítik a nyerteseket
Roma-ba április 7-ig lehet jelentkezni ; 8-án értesítik a nyerteseket
Milano-ba április 8-ig lehet jelentkezni; 9-én értesítik a nyerteseket.

A koncertek a már megadott időpontokban lesznek !!!

-A nyerteseket véletlenszerűen választják ki
-Egy ember akár több helyszínen is részt vehet
-Koncertjegynek lennie kell (elméletileg)

Forrás: olaszFCHere: http://www.tokiohotel.it/
you can win the soundcheck with TH
You can assist at their soundcheck before the concert
chose the dates where you'll go and put:
- the email
- the name
- the surname
- the date of birthday
- the country

20 lucky fans will be extract and contacted by mail to know how check out their exclusive invite to be in the venue still desert, at Tokio Hotel's soundcheck, a few centimeters from Bill, Tom, Georg and Gustav!

Here the terms:
TURIN: partecipe till sunday March 21th to 11.59PM. On March 22 the winners will be contacted. The concert is on thursday March 25th.
PADOVA: partecipe till monday March 22th to 11.59PM. On March 23 the winners will be contacted. The concert is on friday March 26th.
ROME: partecipe till wednesday April 7th to 11.59PM. On April 8 the winners will be contacted. The concert is on sunday April 11th.
MILAN: partecipe till wednesday April 8th to 11.59PM. On April 9 the winners will be contacted. The concert is on monday April 12th.

Notes:
- extraction is purely random among all participants
- don't participate more than once for a date, will still be held valid only one participation
- the same person can participate in drawings for more stages
- the win gives rights only to soundcheck, don't gives the concert ticket.
- winner must already be equipped with concert ticket to participate at the soundcheck, because the promoter doesn't permit the entry in the venue in no time at nobody without a concert ticket

Thanks to Francy @ THALesis képek

2010.03.14. 20:05, Bridgi

Hello mindenkinek!! Amint látjátok egy kicsit átvariáltam a frisst, de a "régieket" is meg tudjátok nézni, a menübe betettem - bal oldalt a Navigation részben - egészen a mai napig láthatjátok.

Ismét vannak lesis képek, és Moszkvából is, amikor a srácok elhagyták a hotelt.

Képek:

-2010-03-10 Moszkva Ritz Carlton Hotel:
megnézem


-2010-02-22 Esch; Luxembourg: megnézem


Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

CSS Codes

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?